Бившият ръководител на Службата за прилагане на законодателството в областта

...
Бившият ръководител на Службата за прилагане на законодателството в областта
Коментари Харесай

SEC срещу Ripple: Може ли частичната победа на Ripplе да бъде отменена?

Бившият началник на Службата за използване на законодателството в региона на интернет на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) допусна, че неотдавнашното правосъдно решение в делото против Ripple може да срещне компликации.

Според  Джон Рийд Старк, някогашен чиновник на SEC, други съдилища показват песимизъм във връзка с решението, което класифицира програмните продажби на XRP на Ripple като покупко-продажби, които не са свързани с скъпи бумаги.

Старк уточни решението на арбитър Джед Раков от SDNY (Южен окръг на Ню Йорк), което разрешава на SEC да продължи делото против Terraform Labs и нейния създател До Куон. С това решение се отхвърля разграничението, направено в делото Ripple, сред обществени и институционални продажби.

Съдия Раков разяснява решението по делото Ripple-SEC, като разкритикува метода на различен арбитър в същия окръг за това, че не е направил ясно разграничаване сред купувачите.

Съдията твърди, че това разграничаване не би трябвало да има значение при определянето на това дали ответниците са дали обещание облаги въз основа на своите старания.

Старк удостовери убеждението си в обява в блога си в LinkedIn, че решението за XRP евентуално ще бъде обжалвано и вероятно анулирано, което демонстрира, че то може да не е мотив за празнуване.

От друга страна, основният механически шеф (CTO) на Ripple, Дейвид Шварц, предложи друга позиция. Той счита , че решението може да се основава на неповторими характерности на съответната скица и може да не е използвано към типичните криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР