Бившият прокурор на София Николай Кокинов се присъединява към партията

...
Бившият прокурор на София Николай Кокинов се присъединява към партията
Коментари Харесай

Източник: Николай Кокинов става заместник на Иван Гешев в партията му

Бившият прокурор на София Николай Кокинов се причислява към партията на Иван Гешев, разкри източник от близкото обграждане на някогашния началник на държавното обвиняване.

Според информацията, Кокинов ще заеме позицията на заместител на Гешев в " Справедливост за България ". Първата им обществена поява дружно беше в събота в Бобошево, където изненадващо някогашният основен прокурор се появи на локалния събор с персонална защита.

Цивилно облечени криминалисти от Министерство на вътрешните работи - Дупница и Кюстендил осигуряваха сигурността на срещите му с локалните поданици на събора. Бившият шеф на РЗИ в Кюстендил и Благоевград, доктор Михаил Кметски, показа фотография във Фейсбук с Иван Гешев и млада дама. Кметски се похвали, че бил поканен от собствен другар на срещата с Гешев, само че не загатна името му.

Знае се, че този загадъчен другар е Николай Кокинов, някогашен градски прокурор на София, а сега юрист в САК София, който е непосредствен до проверяваният за корупция кмет на Бобошево Крум Маринов.

Николай Кокинов напусна високата си позиция като градски прокурор на София преди 10 години. Причината бяха разкритите в медиите скандални диалози сред някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния министър на земеделието Мирослав Найденов и самия Кокинов.

Местни публицисти потвърдиха, че на събора в Бобошево някогашният основен прокурор Иван Гешев, се заканил, че ще прочисти " политическия отпадък " от Народното събрание и е събрал хора, които го поддържат в дребната община. Движението му " Справедливост за България " се чака да се трансформира в партия и да взе участие в изборите за локална власт на 29 октомври.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Крум Маринов Иван Гешев Николай Кокинов главен прокурор софийски прокурор Справедливост за България избори местни избори
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР