Бившият президент Тръмп, ако бъде избран за втори мандат, каза,

...
Бившият президент Тръмп, ако бъде избран за втори мандат, каза,
Коментари Харесай

Тръмп казва, че Байдън е донесъл „хаос“ в САЩ, обещава да донесе „успех“ при евентуален втори мандат

Бившият президент Тръмп, в случай че бъде определен за втори мандат, сподели, че ще облекчи „ хаоса “ донесе на нацията от администрацията на Байдън посредством обезпечаване на южната граница, връщане на Америка към енергийна самостоятелност, подсилване на стопанската система и разширение и подсилване на армията.

Тръмп, любимецът на Републиканската партия през 2024 година, взе участие в кметството на Fox News в сряда вечер в Де Мойн, Айова, единствено дни преди дълго чаканите първи първоначални надпревари в страната в щата Хоки на 15 януари.

Тръмп, който води първичните избори на републиканците с голяма преднина, има поддръжка от или над 50% в последните изследвания в Айова.

Кметството беше взаимно модерирано от основния политически водещ на " Специален отчет " Брет Байер и изпълнителния редактор и водещ на " Историята " Марта Маккалъм.

Тръмп отговори на въпроси от гласоподавателите на Айова по редица въпроси, само че сподели, че президентът Байдън е донесъл „ безпорядък “ в страната. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР