Бившият президент на ЦСКА Александър Томов направи любопитно изказване относно

...
Бившият президент на ЦСКА Александър Томов направи любопитно изказване относно
Коментари Харесай

Томов: Гриша Ганчев ме покани в ЦСКА

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов направи любопитно изявление по отношение на обстановката в клуба. Той съобщи, че е бил потърсен Гриша Ганчев, който му е направил предложение по отношение на негово завръщане на стадион „ Българска войска “.

Както е известно, Ганчев разгласи неотдавна, че ще се отдръпна от ЦСКА.

„ Разбира се, че проследявам какво се случва с ЦСКА. Говорих с Гриша Ганчев няколко пъти. Казал съм му, в случай че обича клуба най-малко малко, да не се отдръпва, до момента в който завърши на сезонът. Ако фактически има желание да напусне ЦСКА, ще се намерят почтени хора, които да поемат клуба. ЦСКА няма да бъде оставен! “, съобщи Томов пред Спортал.

„ Той ми се обади, желае аз да играя някаква роля! Вероятно ми се обади в необикновен миг, по-късно аз му се обадих веднъж. Дадох му този съвет, тогава не бяхме изгубили от Лудогорец, имаше още късмет за шампионската купа. Не знам какви са му желанията, да не приказваме абстракции. Това обаче не се прави по средата на шампионата. Ганчев би трябвало да остане най-малко до края на сезона “, продължи предприемачът.

„ Безумно е да има два ЦСКА! ЦСКА 1948 ме изумява със спортно-техническите си достижения, не чаках това, само че не ми е прелестно да има два ЦСКА. Това разделя почитатели, няма какво да се лъжем, не е прелестно. Защо се направи този втори ЦСКА, питайте Цветомир Найденов и Балъков “, сподели още Томов, под чието президентство „ алените “ завоюваха шампионска купа през 2008 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР