Бившият президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп заяви,

...
Бившият президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп заяви,
Коментари Харесай

Тръмп обвини Байдън, че е жертвал енергийната независимост на САЩ

Бившият президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Доналд Тръмп съобщи, че настоящето управление на Съединени американски щати е изгубило енергийната самостоятелност на страната и е трябвало да " моли за благосклонност " ОПЕК и Русия. Бившият собственик на Белия дом сподели това пред свои почитатели в Небраска.

" Можете да съберете петима от най-лошите президенти в американската история, и те не са съумели да нанесат вредите, които Джо Байдън нанесе на страната ни единствено за 16 месеца ", съобщи Тръмп.

" Това е цялостен неуспех, голям неуспех. Обърнете внимание на обстоятелствата. На някои места бензинът коства 8 $ за галон. Постигнах това, което някои хора смятаха за изцяло невероятно. Бяхме енергийно самостоятелни ", акцентира Тръмп.

Според него сегашната администрация на Съединени американски щати е изгубила преобладаващата си позиция в региона на енергетиката. " Те молеха за благосклонност ОПЕК, Русия, Венецуела и Иран ", сподели някогашният американски президент.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР