Бившият президент на САЩ Барак Обама потвърди съществуването на неидентифицирани

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама потвърди съществуването на неидентифицирани
Коментари Харесай

Барак Обама: Виждал съм НЛО

 Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама удостовери съществуването на неидентифицирани летящи обекти. В телевизионно изявление той сподели, че когато е встъпил в служба е попитал дали има място, където държат извънземните и галактическите им кораби. Отговорът е бил негативен.

Думите на Обама  идват на фона на новината, че американски военни водачи са следили НЛО над Вирджиния всеки ден в продължение на 2 години. Има записи на обекти в небето, за които не се знае какви са, по какъв начин се движат и каква е траекторията им, сподели още някогашният президент.

" Тук съм изцяло сериозен и това е истина. Има фрагменти и записи на обекти в небето, за които не знаем тъкмо какви са. Не можем да си разбираем по какъв начин се придвижват и да отгатнем тяхната траектория. Те нямат елементарно пояснение. И по този начин, знаете ли, мисля, че хората към момента одобряват съществено опитите да проверяват и да схванат какво е това ", споделя Барак Обама.

Признанието на някогашният американски президент е в сходство с новата политика на Пентагона. След десетилетия на отказване от няколко години американските военни признават съществуването на феномена НЛО, без обаче да го свързват с извънземни.

" Истината е, че когато поех президентството, попитах: " Добре, има ли лаборатория някъде, където държим извънземни и галактическия им транспортен съд. И знаете ли, бе извършено следствие и отговорът беше негативен ", пошегува се преди този момент Обама.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР