Бившият президент на САЩ Барак Обама направо взриви залата с

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама направо взриви залата с
Коментари Харесай

Барак Обама изненада съпругата си по време на представяне на книга

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама напряко взриви залата с появяването си по време на представянето на мемоарната книга на брачната половинка си Мишел във Вашингтон , съобщи Асошиейтед прес.
 
Бившата първа дама стартира обиколка в страната за представянето на автобиографичната си книга Becoming. Снощи тя взе участие в среща, водеща на която беше дългогодишната й другарка и някогашна съветничка на Обама в Белия дом Валъри Джарет .
with, and a surprise appearance by interviewed by was a wonderful reminder of what women can do, real friendship, real love...read the book!
— Maxwell's Playbook (@MaxPlaybook)  
Когато диалогът се насочи към възприятията на Мишел Обама към брачна половинка й, Джарет предложения " един специфичен посетител " и Барак Обама влезе в залата с букет розови рози за жена си. Присъстващите в " Кепитъл Уан Арина " станаха на крайници.
 
Джарет попита Барак Обама с какво Мишел е превзела сърцето му, когато са се срещнали в чикагска юридическа компания, където тя била негов ментор. Бившият президент сподели, че като брачната половинка му няма друга, че тя е мощна и пряма, и е човек, на който той постоянно може да разчита. Освен това знаел, че в случай че тя е майката на децата му, те ще изключителни.
 Мишел Обама книга БГНЕС-->

 Мишел Обама книга БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР