Бившият президент на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон направи повече от

...
Бившият президент на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон направи повече от
Коментари Харесай

Президент на Реал : Флорентино Перес е обсебен от Неймар, Роналдо затова си тръгна

Бившият президент на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон направи повече от забавно разобличаване по отношение на привличането и напускането на Кристиано Роналдо. Изтъкна аргументите за решението на португалеца да подпише с Ювентус, както и любопитни елементи в връзките на звездата с Флорентино Перес.

" Кристиано не бе в положителни връзки с президента от първия ден. Той не бе " неговият " състезател. Година по-рано реализирах съглашение с Кристиано и Манчестър Юнайтед за трансфер. Ако зависеше от господин Перес, той щеше даже да предотврати прехвърлянето, тъй като бе мой, а не негов ", съобщи Калдерон.

" Перес бе захласнат от концепцията да притегли Неймар, искаше да заплати 350 милиона евро на ПСЖ и предложи на футболиста съвсем двойно на заплатата на Кристиано. Логично в него се настаниха мисли, че би трябвало да потърси ново предизвикателство. Беше му ясно: Клубът освен не ме пази, той желае да ме разкара ", продължи някогашният шеф на " Бернабеу ".

" Откакто Зидан бе нает за треньор, бяха привлечени петима футболисти, които той не искаше. Той да вземем за пример не виждаше смисъл да се взима нов вратар, а и не искаше Кристиано да напуща. Уволнението на Лопетеги е несъмнено, без значение от изхода в Ел Класико, което не би било вярно. Без Кристиано, след Световно състезание... Това е брутално сложна задача, която изисква време. Има единствено един треньор, който президентът в действителност почита и това е Жозе Моуриньо. Той беше и е единственият, който съумя да се наложи ", приключи Калдерон.


" Олд Трафорд " на крайници в чест на Кристиано Роналдо

Португалецът потвърди, че Юнайтед към момента е част от неговото сърце
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР