Бившият президент на Левски Тодор Батков заяви, че харесва футболът,

...
Бившият президент на Левски Тодор Батков заяви, че харесва футболът,
Коментари Харесай

Батков: Вече гледам Левски с удоволствие

Бившият президент на Левски Тодор Батков съобщи, че харесва футболът, който практикува сега тимът на “сините”. Най-успешният началник на клуба се изрече ласкаво за наставника Славиша Стоянович, изключително спрямо предходния - Делио Роси.

“Левски играе прелестен футбол. Има неща за изглаждане, само че апелирам за заем на доверие. Треньорът е добър несъмнено - доста по-добър от предходния. Вече на драго сърце ги виждам, преди се ядосвах. Следя, виждам, чета, интересувам се от Левски”, сподели Батков по време на представянето на автобиографичната книга на Христо Стоичков.

“Голямо събитие за най-успелия български футболист. Всички сме се радвали на неговите триумфи в Барселона, незабравимата 94 година. Достоен конкурент, малко гамен, само че това е солта на футбола и мой другар мога да кажа. Имаме доста забавни случки около лова. Аз съм бил в над 80 страни. Може би най-известният българин. Дори в затънтени страни като Зимбабве, Танзания като кажа, че съм от България споделят Стоичков. Той е необикновен извор на истории. Голям другар с жена ми, която е някогашен играч на ЦСКА по лека аткетика”, показа за Ицо Батков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР