Бившият президент на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес загуби обжалването

...
Бившият президент на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес загуби обжалването
Коментари Харесай

Рубиалес загуби обжалването си срещу тригодишното наказание от ФИФА

Бившият президент на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес загуби обжалването си против тригодишното наказване от ФИФА за недопустимо държание, разкриха от Международната централа.


Припомняме, че Рубиалес се отдръпна от поста си предишния септември, откакто целуна по устните футболистката на Испания Джени Ермосо по време на церемонията по награждаване след финала на Световното състезание за дами. Испанките ликуваха след успеха си над Англия с 1:0 на 20 август.

Дисциплинарните съдии на ФИФА споделиха в решението си през октомври, че Рубиалес целунал Ермосо и се хванал за чатала в символ на успех, до момента в който седял покрай Кралица Летисия от Испания. „ ФИФА повтаря безспорната си отдаденост към уважението и предпазването на интегритета на всички хора, и гарантирането, че главните правила на държание са спазени “, се споделя в изказването на Международната футболна федерация.

Решението по обжалването на ФИФА идва ден, откакто проверяващ арбитър в Мадрид съобщи, че Рубиалес би трябвало да бъде съден по обвинявания в полово посягане и насила против Ермосо. Той отхвърли да е отговорен. В добавка, съдията сподели още, че някогашният селекционер на женския народен тим на Испания Хорхе Вилда и две лица от федерацията би трябвало да се изправят пред съда поради това, че са притискали Ермосо да пази Рубиалес. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР