Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обвини президента

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обвини президента
Коментари Харесай

Борисов за Радев: Всичко се прави, за да спечели изборите

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна президента Румен Радев и назначения от него здравен министър Стойчо Кацаров, че съзнателно не са оповестили още през лятото за въвеждането в този момент на зеления документ и че " всичко сега е подчинено Радев да завоюва още веднъж изборите ". Борисов втори ден се появи на брифинг в партийната централа, на който непосредствено назова Кацаров " измамник и лъжец ".

Бившият министър председател заподозря още служебната власт, назначена от Радев, че не вкарва зелен документ за държавната администрация, с цел да му обезпечи победа на изборите на 14 ноември.    

" Българският документ ще важи единствено да отидеш до Каспичан, до Плевен, само че не и да излезеш в чужбина ", сподели още той и упрекна здравния министър, че подвежда българите, които в този момент си слагат първата доза.

" Радев остави през днешния ден под голяма опасност българите. Заповедта на Кацаров, подбудена от Радев сложи българите под голяма опасност в идващите 4 седмици. Днес зам.-министърът на опазването на здравето доктор Петров споделя по Нова тв, че евентуално учителите ще би трябвало да имат зелен документ. Малко по-късно просветителният министър Денков сподели, че ще останем без учители, в случай че въведем Коронавирус документ незабавно ", даде образец Борисов.

" Днес направиха закононарушение. Все едно последните месеци нищо не става. Какво стана от през днешния ден за на следващия ден. Нали учениците щяха да са последни. Сега излиза, че може денем да учат онлайн, а вечерта да излязат на дискотека. Абсолютна недомислица. Експертите не желаят да се подписват. Само техните хора са подписали под напън. Имам информация, че Радев им е звънял вечер да ги плаши. Много от партиите мълчат. Занимаваха се с НСО, с бюро, само че не и с ограничения ", твърди Борисов.

После отново сподели - " единствено да угодят за президентските избори на Радев, а по-късно какво ще стане, в случай че продължи натиска на лечебните заведения, Кацаров? Пак ще мрънкаш и ще вървиш да се молиш? "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР