Бившият представител на Демократическата партия от Лонг Айлънд Том Суози

...
Бившият представител на Демократическата партия от Лонг Айлънд Том Суози
Коментари Харесай

Ветеранът демократ Том Суози побеждава Мази Пилип на извънредните избори в Камарата на представителите, за да замени Джордж Сантос

Бившият представител на Демократическата партия от Лонг Айлънд Том Суози ще се завърне във Вашингтон, окръг Колумбия, откакто завоюва конкуренцията за подмяна на изключения някогашен -Реп. Джордж Сантос в 3-ти конгресен окръг на Ню Йорк.

Суози, на 61 години, завоюва гласовете, нужни, с цел да победи своя противник републикански претендент Мази Пилип, на 47, на специфичните избори за Камарата на представителите във вторник.

Асошиейтед прес предвижда Суози за победител малко повече от час след затварянето на изборните секции в 21:00 часа. с 52% от гласовете.

Политическият деец, който представляваше огромна част от сегашния регион в продължение на шест години, прекара огромна част от акцията в разногласия с Пилип за абортите и сигурността на границите.

В последното копаене в неделя Суози бе нарисувал съперника си като „ Джордж Сантос 2.0. “

„ Писна ми от това, което се случва във Вашингтон, окръг Колумбия “, съобщи той, до момента в който ухажваше гласоподавателите по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР