Бившият председател на ОБС Сандански Николай Шаламандов изненадващо обяви ,

...
Бившият председател на ОБС Сандански Николай Шаламандов изненадващо обяви ,
Коментари Харесай

.Развод под шапката на ОБС Сандански! Бившият председател Николай Шаламандов напусна ВМРО

Бившият ръководител на ОБС Сандански Николай Шаламандов изненадващо разгласи, че напуща партията и групата на Вътрешна македонска революционна организация в общински препоръки ше продължи да работи като самостоятелен общински консултант. Каква е повода за този " бракоразвод " под шапката на ОБС?! Ето какво декларира Шаламандов,публикуваме без интервенция:

Декларация от Николай Шаламандов

С актуалната декларация декларирам обществено и изрично, че моралът и убежденията ми повече не разрешават да бъда част от болшинство, което поддържа ръководството на кмета Атанас Стоянов.

Случващото се през последните седмици в Общинския съвет на Сандански за следващ път сподели, че е на път да се образува бизнес коалиция, водена само от стопански ползи. Аз нямам място в сходни ангажименти.

Винаги съм бил пореден в дейностите си и честен към хората, с които работя. Решението, което взимам през днешния ден не е елементарно, само че е единственото допустимо. Напускам групата на Вътрешна македонска революционна организация в Общинския съвет и оттук насетне ще взимам решения единствено съгласно моралните ми разбирания и в полза на мястото, в което живеем.

Ще продължа да работя за Сандански като самостоятелен общински консултант. Ще поддържам всяко свястно предложение за общината ни, само че и ще бъда срещу тези, които загърбват общия интерес в името на персоналното си богатство.

Благодаря на сътрудниците и приятелите ми, с които толкоз години сме били дружно и с които сме спечелили толкоз доста борби. Можем дружно да върнем ръководството на общината ни там където би трябвало да бъде, само че първата и най-важна стъпка е да посочим ясно проблемите и порочния модел, който се образува. Това върша аз през днешния ден.

Зная, че единствено по този начин ще мога да виждам хората в очите и един ден ще се гордея с избора си. На всички, които остават в бизнес обединяването, което преследва властта непременно желая единствено да кажа – не е късно да постъпите по този начин, както е редно.

От през днешния ден дължа доклад единствено на хората, които са ми дали своят вот доверие и ще го давам във всеки минал ден с работата си!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР