Бившият председател на КЗП Димитър Маргаритов коментира предложения меморандум от

...
Бившият председател на КЗП Димитър Маргаритов коментира предложения меморандум от
Коментари Харесай

Маргаритов: ПП-ДБ подхождат наивно и идеалистически, а ГЕРБ - тежкарски

Бившият ръководител на КЗП Димитър Маргаритов разяснява оферти меморандум от ПП- Демократична България за общо ръководство с ГЕРБ за четири години.

" Аз считам, че този меморандум беше изчезналото звено, с цел да се сглоби цялостната картинка, а тя е, че през март би трябвало да вървят някакви договаряния. В този меморандум виждам закачката - всеки ще си играе по личния жанр и метода, по който върви за него спектакъла. Политическа партия като наивни и идеалистични потеглят от някъде, с цел да търсят съглашение, а ГЕРБ - тежкарски, с цел да кажат " Ние сме огромните, без нас няма по какъв начин да се получат нещата ". Но тези договаряния, които ще текат очевидно или скрито, в границите на процедурата след оставката на кабинета " Денков " и подготовката за приемането на новия кабинет, и с присъединяване на президента, ще служат за това да излизат новините на деня. Също по този начин президентът да бъде леко потушаван с това, което той желае да извади на политическата карта и в последна сметка ще се стигне до това, което планувам - към края на март да имаме гласувано ново държавно управление, което може да бъде и съвсем същото преди старта на европейските избори ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия "  

" Дори тази рекламация на ПП-ДБ за външен министър непременно може би е част от една игра за цялостния предстоящ състав на Министерския състав и възможното предпочитание на ГЕРБ да бъдат ревизирани повече министри в сравнение с ПП-ДБ биха желали ", добави Маргаритов
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР