Бившият посланик на ООН Ники Хейли работи по кампанията, за

...
Бившият посланик на ООН Ники Хейли работи по кампанията, за
Коментари Харесай

Историята на Ники Хейли относно политиката за абортите включва подкрепа за строгите забрани в S.C.

Бившият дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли работи по акцията, с цел да откри баланс сред оповестяването си за „ неизвинително за живота “ и застъпничеството за намиране на национални консенсус по отношение на достъпа до аборти.

Хейли хвърли това като подобаващ и нужен акцент за някой, който се кандидатира за президент на мощно разграничена нация. Но това е внезапна смяна от това, на което тя акцентира освен като губернатор на Южна Каролина, само че преди този момент и като щатски законодател.

По време на престоя си в Камарата на представителите на щата от 2004 до 2010 година Хейли поддържа два законопроекта за „ право на живот “, които щяха доста да лимитират достъпа до аборти в цялата страна, макар че нито един от тях в последна сметка не стана закон.

През 2010 година Хейли спонсорира законопроект, който предлага животът да стартира в оплождане, с подобаващ развой и идентична отбрана, използвани за ембрионите, като всъщност постанова цялостна възбрана на абортите. Законопро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР