Бившият посланик на България в Москва Илиян Василев публикува изключително

...
Бившият посланик на България в Москва Илиян Василев публикува изключително
Коментари Харесай

Илиян Василев: Това е терористичен акт на анархо-комунистите

Бившият дипломат на България в Москва Илиян Василев разгласява извънредно изострен коментар против опожаряването на крана, с който се демонтираше " Седмокрилия пето.....к " от градинката пред НДК.

Според него с акцията си по тъмна доба анархокомунистите   " загатват за " бойните " качества на паравоенните формирования, които се градят под надзора и с парите на Москва ".

Василев дефинира похищението върху крана като терористичен акт, макар че досега от Министерство на вътрешните работи не са удостоверили, че иде тирада за тенденциозен палеж.

Според него заплахата от радикалния ислям у нас е доста по-малка в сравнение с от " коренен и излязал от надзор ляв или десен екстремизъм - които имат еднакъв родови корен. "

Ето и цялото мнение на Илиян Василев, оповестено в обществената мрежа:

Умишленото опожаряване на крана, който демонтира уродливия монумент на Тодор Живков, е груба провокация, проява на мощ и операция, която цели да изкара хора против хора, тъй като, в случай че си мислите, че с сходен палеж " отбрана " не предизвикат хиляди, с цел да стачкуват против комунистическите подпалвачи, подкрепени от Българска социалистическа партия и номенклатурата, надълбоко се лъжете.

Точно същите хора настройват етнос против етнос, какъвто е случая е в Асеновград.

Представете си каква революция ще тръгне в случай че някой понечи да отстранява ПСА?

Тези хора не са българи, те не могат да живеят с правила и демократични правила. Трябват им атентати, убийства, пожари.

Следете реакцията на полицията и на прокуратура - отговорните няма да бъдат открити, или в случай че бъдат - то ще бъдат " назначени " - или ултраси или някой с престъпно минало - може и композиция. Без да се стига до поръчителите.

Да не мислите, че Българска социалистическа партия ще поеме политическата отговорност!? Никога.

Както в никакъв случай не са поемали отговорност за мутрите през 90-те, за убийствата, за грабежите в банки, за банкрутите - единствено и само за да " опазят " властта си - като минало и като бъдеще.

Но в тази ситуация има интервенция на външна ръка - концепцията е да се хванем за гушите. Македонски, черногорски сюжет.

Всъщност по-късно опожаряване - даже нереалната опция за съхранението му - се изпари. Това е крайния резултат на всички " умни " дейности на анархо-комунистите - обръщат всички против себе си.

В същото време загатват за " бойните " качества на паравоенните формирования, които се градят под надзора и с парите на Москва.

Тези хора ще бъдат първите, които ще провеждат атентати, ще нападат инфраструктура, провеждат хакерски атаки - в случай че им наредят от вън.

Всъщност това е терористична офанзива. Разлика няма.

Има доста по-малка заплаха от радикалния ислям у нас, в сравнение с от коренен и излязал от надзор ляв или десен екстремизъм - които имат еднакъв родови корен.

Но отново няма да стане без да излезем на улицата - тъй като властта е плашлива към сходни силови и психо офанзиви и най-вероятно ще се опита да потули случая.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР