Бившият полузащитник на Кристиан Ериксен започна тренировки с дубъла на

...
Бившият полузащитник на Кристиан Ериксен започна тренировки с дубъла на
Коментари Харесай

Кристиан Ериксен започна тренировки с европейски гранд

Бившият полузащитник на Кристиан Ериксен стартира тренировки с дубъла на амстердамския гранд. Датският национал продължава да усъвършенства физическото си равнище, до момента в който търси нов клуб, в който да продължи кариерата си след кардиологичния арест, който получи при започване на UEFA EURO 2020.

Ериксен е с подложен пейсмейкър след случая в мача на " аления динамит " с Финландия, който му прекъсна професионалния договор с Интер Милано, защото регулациите в италианската страна не разрешават да се практикува спорт на професионално равнище с сходен уред.

Докато откри своя нов тим, Ериксен ще тренира с дубъла на на " Токмост ".
свързани новини1081преди 17 часа
" Много съм благополучен още веднъж да бъда тук. Познавам хората и се усещам вкъщи, защото съм бил прекомерно дълго време в този тим. Всички стадиони са свободни и с дубъла на мога да упражнявам на доста високо равнище. Ценя извънредно доста това нещо в този миг, защото желая още веднъж да върна най-хубавото си равнище допустимо най-скоро, с цел да намеря нов клуб и да се представям добре ", разяснява Ериксен.

Треньор на дубъла на е Джони Хейтинга. " Ако някогашен наш състезател почука на вратата ни с сходен проблем, е невероятно да му откажем, тъй че приветстваме Кристиан още веднъж. Той е футболист от международна класа и може да бъде образец за огромна част от нашите млади играчи и ентусиазъм за още по-малките ", приключи Хейтинга.

Много огромен към услугите на Ериксен има от новака във Висшата лига на Англия - Брентфорд, който желае да обвърже плеймейкъра с контракт за шест месеца, или другояче казано, до края на сезона.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР