Бившият пиар на някогашната кметица на Младост Десислава Иванчева –

...
Бившият пиар на някогашната кметица на Младост Десислава Иванчева –
Коментари Харесай

Бившият пиар на Иванчева бе оправдан за крясъците Мафия“ в съда

Бившият пиар на тогавашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева – Петър Кърджилов бе оневинен, повдигнато след викове в спецсъда. По информация на " Свободна Европа " прокуратурата не е протестирала решението и то е влезнало в действие.

Той реагира бурно на новината за 20-годишната присъда на Иванчева, произнесена от арбитър Иво Хинов на първа инстанция. Със същото решение заместничката ѝ Биляна Петрова бе наказана на 15 години затвор. Двете бяха приети за отговорни за това, че са поискали рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин.

Присъдата бе произенесена на 15 април 2019 година В този ден в коридорите на съда имаше огромно скупчване на медии и последователи на Иванчева. Залата се оказа прекомерно дребна и огромна част от хората чакаха в коридора. След като се разбра за присъдата, Кърджилов реагира бурно и се развика. Думите му бяха: " Мафия, гадна мръсна мафия, изчезвайте от този съд, не сте почтени за този съд, махайте се от тука, марш от съда, лъжци, мръсни лъжци ", както и " Прокурорите в пандиза, в пандиза лъжци ".

Секунди по-късно Кърджилов бе вкаран в помещението на правосъдна защита до входа на съда. Седмици по-късно от Министерство на вътрешните работи започнаха да привикват присъстващите на случката публицисти, с цел да ги разпитват като очевидци.

Лично мнение
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР