Бившият номер 1 в световния тенис сърбинът Новак Джокович показа,

...
Бившият номер 1 в световния тенис сърбинът Новак Джокович показа,
Коментари Харесай

Джокович спечели категорично Мастърс финала в Торино

Бившият номер 1 в международния тенис сърбинът Новак Джокович сподели, че има съществени упоритости следващата година да си върне трона в мъжкия тенис. Ноле победи с 2:0 (7:5, 6:3) сета във финала на шампионата на най-хубавите Мастър шампионата Нито в италианския град Торино против норвежеца Каспър Рууд. 
Прочетете още
В първия сет двамата не се пробиха и се стигна до 5:5, само че Джокович направи пробив в точни миг при 6:5 и взе първата част със 7:5.

Във втория сет Ноле проби за 3:1 и това му беше задоволително да завоюва сета с 6:3 и по този начин завоюва последния шампионат за сезона, който е пети по значителност след четирите шампионата от Големия шлем. 

Джокович завоюва за шести път финалния Мастърс шампионат. 

Припомняме, че заради рестрикциите против ковид Джокович не беше позволен да взе участие на шампионати от Големия шлем, тъй като не беше имунизиран и със изгубените точки сдаде първото място, където към този момент е испанеца Карлос Алкарас. Джокович завоюва Уимбълдън през тази година, само че пък не получи точки от шампионата, тъй като АТП наказа Уимбълдън, че не позволява руснаци да вземат участие на шампионата. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР