Бившият национал Владимир Манчев отново е свободен мъж и задява

...
Бившият национал Владимир Манчев отново е свободен мъж и задява
Коментари Харесай

Бившият на Елеонора Манчева загражда млада актриса

Бившият национал Владимир Манчев още веднъж е свободен мъж и задява красиви дами, видя HotArena.

След като се раздели с последното си гадже Александра, той бе видян със секси актриса. Това стана на събитие в книжовен клуб „ Перото “. Там Манчев се срещна с актрисата Лорина Камбурова и бе впечатлен от нея . „ Рядко комбиниране на хубост, гений и разсъдък “, разгласи Владо под общата им фотография.

„ Готина фотография “, отговори му Лорина и прати три емотикона – две нахилени човечета и един издигнат палец. Това накара мнозина да заподозрат, че сред двамата може да има освен това от малко запознанство.

„ България Днес “ потърси актрисата за коментар. „ Това може би е на представянето на новия албум на Графа. Не се интересувам от футбол и нямам визия кой е този човек. Най-вероятно е почитател, който е изискал да се снима с мен “, сподели Лорина.

Бившият футболист имаше връзка с гримьорката Александра Йорданова, само че това към този момент е в предишното. Преди това беше женен за манекенката Елеонора Манчева. Двамата се разведоха изненадващо през 2015г. За Лорина се знае, че има дълготраен другар, който живее в Америка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР