Бившият национал на Германия Дийтмар Хаман призова селекционера Йоахим Льов

...
Бившият национал на Германия Дийтмар Хаман призова селекционера Йоахим Льов
Коментари Харесай

Бундестимът няма шанс за титлата на ЕП без Хумелс, смята бивш национал

Бившият национал на Германия Дийтмар Хаман прикани селекционера Йоахим Льов да размишления и да върне Матс Хумелс в Бундестима. В края на 2018-а година Хумелс, Томас Мюлер и Жером Боатенг бяха осведомени, че повече няма да бъдат викани в “маншафта”. Йоги изясни решението си с готовност за възобновяване на състава.

“Ако Хумелс не бъде извикан за Европейското състезание, нямаме съвсем никакъв късмет да го спечелим. Бих се изненадал, в случай че станем първи без него”, съобщи Хаман пред Sportbuzzer.

В центъра на защитата Льов към този момент разчита главно на Матиас Гинтер, Йонатан Та и Никлас Зюле. “Няма причина Хумелс да не бъде викан - продължи Хаман. - Той кара другите около него да играят по-силно. Та и Гинтер се нуждаят от Матс, с цел да създадат идната крачка в развиването си, тъй като той е водач. В момента в отбора липсват водачите.”
 Германия не има вяра в купа, само че Льов е спокоен
Бранителят на Борусия (Дортмунд) е на 31 години и беше част от шампионския състав от Бразилия’14. Той записа 70 мача за Бундестима. Сега Хумелс е в предварителния състав за Олимпийските игри през идното лято.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР