Бившият национал Димитър Бербатов защити нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу

...
Бившият национал Димитър Бербатов защити нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу
Коментари Харесай

Бербатов: Харесвам Лукаку и работата му с топката

 Легенда на Юнайтед се съмнява в качествата на Зидан  Моуриньо смъкна летвата, Юнайтед се цели в Топ 6
Бившият национал Димитър Бербатов отбрани нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, който е обект на непрекъснати рецензии поради дребното маркирани голове от началото на сезона в британската Висша лига.

Българинът, който също имаше сложни мигове при започване на престоя си на " Олд Трафорд ", съобщи пред " Sky Sports ", че таранът има и други мощни качества, с изключение на да бележи, само че съотборниците му би трябвало да ги употребяват по-добре.

Лукаку не се беше разписвал в домашен мач от шампионата от март насам, преди да го направи при успеха с 4:1 над Фулъм. Той остава спокоен, тъй като извършва напътствията на мениджъра Жозе Моуриньо и португалецът е удовлетворен от него.

" Хората непрекъснато се концентрират върху головете, само че в актуалния футбол нападателите оферират доста повече от това. Как ще оказват помощ рецензиите? Не мислите ли, че и самият той (Лукаку - б.р.) е наясно, че бележи рядко? Сиурен съм, че попадението против Фулъм му е донесло облекчение. Негативизмът не води до нищо положително.

Аз персонално одобрявам Лукаку и работата му с топката, както и умеенето му да употребява мощната си физика. Ако първото му допиране не е толкоз положително, подавайте му по този начин, че да може да обработи топката. Той се нуждае от убеденост, с цел да вкарва голове.

С мениджъра имахме няколко потребни диалога в последните дни и той ми изясни какво тъкмо желая от мен. Знам, че би трябвало да се представям по-добре и непрекъснато се старая да модернизирам играта си. Понякога ми липсва интензитет и експанзия в играта, само че против Фулъм не беше по този начин ", сподели Бербатов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР