Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни посъветва Кристиано Роналдо

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни посъветва Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Рууни посъветва Роналдо да бъде търпелив и да се възползва от възможностите си

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни посъветва Кристиано Роналдо да остане толерантен и да се възползва оптимално от опциите, които му се откриват в опита на португалския национал да си върне мястото в титулярния състав на " алените дяволи ". 

Роналдо започва единствено един мач в лигата този сезон и беше свързван с трансфер през летния трансферен прозорец, макар че мениджърът Ерик загар Хаг сподели, че той към момента попада в проектите му за сезона. Рууни, който игра с Роналдо в Юнайтед сред 2004-2009 година, сподели, че 37-годишният футболист мъчно ще преглътне дребното игрово време. 
 Кристиано Роналдо мисли над предложение от Бекъм Кристиано Роналдо мисли над предложение от Бекъм
" Мениджърът явно е тръгнал по друг метод във връзка с метода, по който играе тимът ", сподели Рууни, който в този момент е треньор на тима от Мейджър Лийг Сокър Ди Си Юнайтед. „ Кристиано... той и (Лионел) Меси са двама от най-великите играчи, играли в миналото футбол, само че в последна сметка времето ни настига всички. Той явно не е играчът, който е бил, когато е бил на 22 или 23, да вземем за пример. Това е сложен интервал за него. Познавам го, ще му бъде доста мъчно да седи на аварийна пейка... Сигурен съм, че в случай че остане толерантен, шансът му ще пристигна и тогава той би трябвало да употребява тези шансове и да си върне титулярното място ", сподели Рууни. 

Юнайтед, който е шести в класирането с 12 точки от седем мача, се изправя против Евертън в конфликт от Висшата лига в неделя.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР