Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм - Димитър Бербатов

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм - Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов вярва, че Хари Кейн ще остане в Тотнъм

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм - Димитър Бербатов съобщи, че таранът на " шпорите " Хари Кейн би трябвало доста деликатно да обмисли своите ходове пред идното лято, защото има заплаха да опетни своята история с лондончани, в случай че се опита да реализира напън към клуба за трансфер.

" Мога да схвана и даже да се отъждествя със обстановката. Съчувствам му, само че считам, че той ще остане в Тотнъм. Той има ужасно завещание в тима, само че рискува да го опетни, в случай че окаже напън към клуба да го продаде през лятото. Когато кажете Тотнъм, това е Хари Кейн, когато кажете Хари Кейн, това е Тотнъм.
 Юго Лорис поема към Саудитска Арабия след края на сезона
Юго Лорис поема към Саудитска Арабия след края на сезона

Договорът му с " шпорите " е до 2024 година

Те са свързани вечно, тъй като той е водещият голмайстор на тима, на Англия и най-вероятно ще счупи върха на Алан Шиърър за най-вече голове в Премиър лийг. Така че от него зависи да реши кое е по-важно. Наследството му с " шпорите ", което е необикновено, персоналните върхове или това да завоюва нещо. От него зависи да реши.

В един миг Тотнъм евентуално ще завоюва нещо и ще реализира по-голямо неизменност. Всеки сезон те потеглят с такова желание, че сезонът ще е определящ, само че до момента не се получава. В един миг съм сигурен, че ще стане, само че по кое време? Нямам концепция ", сподели Бербатов, представен от " 90min.com ".
 Кайл Уокър съпостави Ерлинг Халанд с Хари Кейн
Кайл Уокър съпостави Ерлинг Халанд с Хари Кейн

Успях да оценя равнището му, споделя бранителят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР