Бившият нападател на Лудогорец Клаудиу Кешеру няма да напуска ФКСБ.

...
Бившият нападател на Лудогорец Клаудиу Кешеру няма да напуска ФКСБ.
Коментари Харесай

Бекали реши бъдещето на Клаудиу Кешеру във ФКСБ

Бившият нападател на Лудогорец Клаудиу Кешеру няма да напуща ФКСБ. Това разгласи персонално притежателят на клуба Джиджи Бекали, представен от " Тема спорт ".

В края на предходната година босът съобщи, че ще приказва с опитния таран и Константин Будеску за прекратяването на договорите им, защото е неудовлетворен от изявите на привлечените през лятото футболисти.

Въпреки че се раздели с Будеску, на който заплати 150 хиляди евро, Бекали промени мнението си за 35-годишния Кешеру, който ще остане във ФКСБ. Освен това шефът на клуба добави, че повода за решението не е обвързвано с неговия контракт и вероятни клаузи.
 ФКСБ гони Клаудиу Кешеру
ФКСБ гони Клаудиу Кешеру

Заради невисок бюджет

" Кешеру не си потегля. Все още имаме потребност от него. Той също направи положителни неща във ФКСБ, изигра качествени мачове първоначално. Все още може да ни помогне ", сподели Джиджи Бекали пред Digi Sport.

Ако беше напуснал, ветеранът трябваше да тренира самичък в продължение на половин година. Нападателят към този момент игра за два тима през този сезон - Лудогорец и ФКСБ, тъй че разпоредбите нямаше да му разрешават да играе за трети. С екипа на клуба от Букурещ той има 13 мача, в които вкара 4 гола. Последният му обаче бе чак на 16 октомври против Миовени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР