Бившият нападател Лука Тони оцени някои от най-добрите голмайстори в

...
Бившият нападател Лука Тони оцени някои от най-добрите голмайстори в
Коментари Харесай

Лука Тони посочи най-подходящия партньор за Роналдо

Бившият нападател Лука Тони оцени някои от най-хубавите голмайстори в европейските шампионати, като също по този начин назова кой от тях би могъл да е сполучлив сътрудник за Кристиано Роналдо в Ювентус.

Гонсало Игуаин си остава един от най-хубавите в занаята. Въпреки че, спрямо интервала си в Наполи, той се е трансформирал. Вкарва по-малко, само че способства повече за отбора. Хари Кейн? Той е същински централен нападател, който запълва полето катомалцина други. Техничен е, добър екипен състезател и, на първо място, гибелен в последните няколко метра преди вратата. Бележи много и защото е единствено на 26 години, към момента може да се развива. Мауро Икарди? Той малко изостава. Ако Кейн е девятка, то Икарди е осмица. Нападателят на ПСЖ е на същата възраст като англичанина и е превъзходен изпълнител, само че сега е по-малко приключен футболист. Той би трябвало да усъвършенства отборната си игра. Имайки поради това, опитът от взаймодействието в офанзива със звезди като Неймар и Килиан Мбапе несъмнено е подобрил Икарди.

Luca Toni para o jornal italiano " Tutttosport " desta sexta-feira (20):
" Gabriel Jesus é o mais indicado para jogar ao lado de Ronaldo " pic.twitter.com/6gFvodX6y9
— Gabriel Jesus OMJP (@omeninodoperi9) March 20, 2020
Габриел Жезус е осмица и половина, Ерлинг Холанд е седмица и половина, а Тимо Вернер е седмица. Вярно е, че последният е немски национал и е откритието на Република България (Лайпциг), които се класираха за 1/4-финалите на Шампионската лига. Той обаче има доста за демонстриране спрямо Кейн или Икарди. Холанд е доста мощен състезател, роден през 2000 година, като има огромен отзив в Европа и продължава да се разписва доста за Борусия (Дортмунд) както правеше в Ред Бул Залцбург.Но за един младеж не е толкоз значимо да знае какъв брой добър е сега, а по-скоро напредъкът, който ще направи през идващите три години. Ако продължава да израства със същите темпове, ще стане страховит централен нападател.

 Орязват заплатата на Кристиано с 9 млн. евро?
Жезус е бърз, техничен, дава асистенции. От всички упоменати бразилецът е минимум нападател. Въпреки това, той би бил най-подходящ да играе с Кристиано Роналдо, защото CR7 не е чист централен нападател, само че той е този, който бележи най-вече и който би трябвало да го прави. Нападател, който е прекомерно огромен нападател, като Кейн, който считам за най-хубав измежду тези до 30 години, не е неотложно да е добър сътрудник за Роналдо. Виждам Жезус като доста по-добър подобен. Той бележи в Манчестър Сити, само че също по този начин прави доста асистенции, отваря пространства за съотборниците си и пресира, а е единствено на 22 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР