Бившият началник на столичния КАТ Тенчо Тенев отчита повече случаи

...
Бившият началник на столичния КАТ Тенчо Тенев отчита повече случаи
Коментари Харесай

Щом полицайките си слагат хиалурон, представете си какво е при началниците: Тенев

Бившият шеф на столичния КАТ Тенчо Тенев регистрира повече случаи на чиновници на Министерство на вътрешните работи, които се качват зад кормилото използвали алкохол и под въздействието на опиати. По-думите му контролът, упражняван от директните ръководители, е измършавял.

" Определени чиновници петнят Министерство на вътрешните работи. Обикновени хора, сътрудници, които при неприятен асортимент са влезнали в системата. Същите се демонстрират на атрактивни дестинации по целия свят, татуирани и какво ли още не. Трябва да има доста по-качествен асортимент ”, безапелационен е той.

Недопустимо, съгласно Тенев, пък било чиновниците на реда да си вършат корекции по тялото, защото служителите на реда са въплъщение на закона. " Щом една полицайка си разрешава да си постави хиалурон в устните, представете си оттова нагоре кой какво поставя - началници и други ”, добави Тенев.

Според Илия Кузманов от Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи отговорността за протичащото се в системата е на служителите на реда. Не приема тя да се свежда единствено върху работещите.

" Причината е ясна - неприятен асортимент, нарушено кариерно развиване, липса на същинска промяна. Да обясня ли по какъв начин бяха изгонени хора от системата през 2015 година и сътрудниците бяха държани на 640 лева съществена заплата до 2018 година Последната година и половина обществен разговор в Министерство на вътрешните работи няма ”, изясни той.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР