Бившият началник на отдел Охранителна полиция в ОД на МВР

...
Бившият началник на отдел Охранителна полиция в ОД на МВР
Коментари Харесай

Първо в Struma.com! Бившият шеф на Охранителна полиция в ОД на МВР Благоевград Антон Доклев застава начело на жандармерията в Пиринско

Бившият шеф на отдел " Охранителна полиция " в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград Антон Доклев ще оглави жандармерията в Пиринско, заповедта му е подписана от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и се чака до дни Доклев, който работи в ОД на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил да седне в шефския стол, научи Struma.com.

Припомняме, че Антон Доклев бе част от сполучливия управителен екип на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Дойчин Дойчинов, оставил трайни следи в локалната полицейска дирекция с емблематични полицейски интервенции и реализирани отлични резултати. Дойчинов беше заменен от гоцеделчевеца Г. Кандев, по времето на министър Б. Рашков, а дружно с него от поста бе свален и Доклев, който в последните няколко години работеше на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил.

Според наши източници се чакат кадрови промени и във висшия управнически ешалон на регионалната дирекция в Пиринско По време на доклада на дирекцията, основният секретар Ж. Коцев е бил извънредно неудовлетворен от резлтатите в едно от локалните полицейски ръководства, само че по тази причина ще ви разкажем скоро. Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР