Бившият началник на отдел Киберпрестъпност в ГДБОП Явор Колев отново

...
Бившият началник на отдел Киберпрестъпност в ГДБОП Явор Колев отново
Коментари Харесай

Защо топченгето Явор Колев е с лилав нос?

Бившият шеф на отдел " Киберпрестъпност " в ГДБОП Явор Колев още веднъж се появи в общественото пространство в последните дни, с цел да успокои народа и да даде уточнения за чатбота " Наталия ", който побърка хиляди българи. Топченгето обаче шокира повече с външния си тип, в сравнение с с познанията си за активността на телефонната терористка.

Бившият служител на реда се появи в няколко утринни блока с отблъскващ, виолетов нос, който никой гримьор не успяваше да скрие. Което незабавно възбуди спекулации дали не страда от някоя сериозна болест.

През 2020 година Колев изненадващо напусна ГДБОП и се причисли на управителен пост към компанията на Алексей Петров " Лев Инс ". Явор се снима в няколко реклами за новия си шеф, само че публиката от дълго време не го беше виждала онлайн.

Твърде нелицеприятното положение на Колев се назовава " разгулен нос " и е особено за мъже на и над междинна възраст, които прекаляват със спиртните питиета. Случаят с киберексперта обаче не е подобен, защото Явор е прочут измежду сътрудниците си като трезвеник.

Според експерти страшното оцветяване се дължи на положението ринофима - форма на розацеята. Това е хронична, кожна болест, сходна на акне. С напредването й дребните пъпчици се сливат в плътна маса, която придобива ярки цветове.

За страдание сигурен лек няма, въпреки че оралното приемане на антибиотици за сериозен интервал от време понижава тежестта на заболяването.

Желаем на Явор Колев здраво здраве!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР