Бившият министър на вътрешните работи Иван Демерджиев беше категоричен, че

...
Бившият министър на вътрешните работи Иван Демерджиев беше категоричен, че
Коментари Харесай

Демерджиев: Имаше полицейско насилие, но Калин Стоянов няма да подаде оставка

Бившият министър на вътрешните работи Иван Демерджиев беше безапелационен, че Калин Стоянов би трябвало да поеме политическата отговорност за полицейското принуждение в центъра на София от предишния четвъртък. “Имаше полицейско принуждение, върнахме се към 2020 година ”, сподели той по Нова нюз. Демерджиев обаче беше безапелационен, че Стоянов няма да подаде оставка, тъй като ГЕРБ и Движение за права и свободи са зад тила му и ще го държат на власт. “За тези хора властта се трансформира в самоцел ”, съобщи той.

“Искам да попитам господин Борисов, откакто оставката на вътрешния министър значи оставка и на премиера, по какъв начин по този начин през 2020 той изиска оставката на Младен Маринов след побоя зад колоните, а не подаде своята? ”, сподели още Демерджиев.

Шефът на Министерство на вътрешните работи по време на служебното държавно управление не спести и рецензиите към водача на Политическа партия Кирил Петков. Демерджиев напомни, че като представител на мандатоносителите, Петков е убеждавал всички, че с изключение на Мария Габриел в кабинета няма други министри на ГЕРБ. Днес обаче отново той сподели, че Калин Стоянов е министър на партията на Бойко Борисов.

“Познавам Стоянов, работил съм с него, справяше се като експерт в Министерство на вътрешните работи. Но в този момент не е в качеството на експерт ”, сподели още Иван Демерджиев. Той акцентира също, че служителите на реда работят по метода, по който им се зададе от управлението на Министерство на вътрешните работи.

“Ние извадихме водните оръдия с цел да пазим границата от мигранти, в този момент ги извадиха против българските жители ”, сподели още някогашният вътрешен министър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР