Бившият министър на електронното управление Александър Йоловски, който се оказа

...
Бившият министър на електронното управление Александър Йоловски, който се оказа
Коментари Харесай

Александър Йоловски разкри как се прави политика: Кредит, дебит, салдо

Бившият министър на електронното ръководство Александър Йоловски, който се оказа с защита след напън от страна на Кирил Петков и Божидар Божанов, не удостовери, само че и не отхвърли пред Българска национална телевизия достоверността на изтеклия в уеб страницата " Гласове " протокол от разпита си при започване на досъдебното произвеждане за оказван му напън.

Започвам да изгубвам самообладание, тъй като има доста неща, които би трябвало да станат ясни , показа той за. " Пазя безмълвие, не тъй като няма какво да кажа, а тъй като очаквам това да се разплете ", посочи Йоловски и раззкритикува паралелната страна. Той даде висока оценка на Информационно обслужване.

Кредит, дебит, салдо - това се криело в политическите афери, по думите му. Йоловски се надява прокуратурата бързо да се задейства по неговия случай. С Божидар Божанов се познаваме 10 години, посочи той. Изключително мъчно ми е това, което се случва, съобщи Александър Йоловски. Разчитал към този момент Кирил Петков и Божидар Божанов да са разпитани от прокуратурата.

Не се опасявам да напущам, съобщи той. След абсурда министърът на финансите почнал да бави финансови обосновки. " Не бях оставен да работя на мира ", съобщи още Йоловски. Аз съм жертвата, съобщи той. Изтеглих късата съчка, акцентира някогашният министър за
 КПКОНПИ дава на СГП проблема с натиска върху министъра на електронното ръководство
КПКОНПИ дава на СГП проблема с натиска върху министъра на електронното ръководство

Бившият министър-председател Кирил Петков и някогашният министър Божидар Божанов към този момент са разследвани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР