Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че вижда

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че вижда
Коментари Харесай

Моуриньо: Виждам себе си повече като национален селекционер

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че вижда себе си повече като народен селекционер, в сравнение с като ментор на футболен клуб. Португалецът сега е без работа, откакто бе уволнен от Юнайтед през декември и напоследък работи като ефирен анализатор за beIN Sports.

Моуриньо показа в последното си изявление, че опцията да поеме народен тим не е по никакъв начин дребна, само че не изключи разновидностите и да поеме нов клуб.

Въпреки това, той не скри, че желае да се завърне към треньорската специалност, само че в изявление по Eleven Sports той загатна, че новата му роля може да е обвързвана с националния тим, добавяйки, че не е наложително това да бъде родната му Португалия. „ Искам да се съпернича на национално равнище “, стартира португалският експерт.

„ От дълго време насам имам желанието да опитам сходно предизвикателство. В момента виждам себе си повече като народен селекционер, в сравнение с като ментор на футболен клуб. Дали Португалия е точният избор за мен? Не е наложително “, добави той.

Моуриньо сподели още, че не отписва и опцията да поеме клуб, само че съобщи, че би желал той да бъде нов и от друго състезание. „ Да печеля пета шампионска купа или трета Шампионска лига с друг клуб са неща, които бих желал да реализира. Искам да бъда благополучен, не безусловно да спечелвам – желая да бъда благополучен и няма да приема което и да е предложение, без да съм изцяло уверен в плана. Затова, в случай че даден клуб ми каже „ през днешния ден няма условия за триумф, само че желаеме да създадеш такива “, незабавно ще обмисля предлагането “, приключи той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР