Бившият мениджър на английския футболен клуб Астън Вила - Джон

...
Бившият мениджър на английския футболен клуб Астън Вила - Джон
Коментари Харесай

Легенда на Астън Вила ще проведе открита тренировка по футбол в Русе

Бившият управител на британския футболен клуб Астън Вила - Джон Грегъри, ще организира открита подготовка в Русе. Демонстрацията за младите гении ще се състои на 16 август, сряда, от 17:45 часа на стадион " Локомотив ". Входът е свободен.

69-годишният експерт е в града по покана на Драгош Фирцулеску. Двамата се познават от взаимната им работа в индийския Ченайин Сити през сезон 2019/2020.

Джон Грегъри е някогашен футболист с шест мача в националния тим на Англия, като през спортната си кариера на полузащитник на клубно равнище сред 1972 и 1990 година той е бил част от отборите на Астън Вила, Брайтън, Куинс Парк Рейнджърс, Дарби Каунти, Болтън и други

В следствие Грегъри стартира мениджърска работа в Портсмут, след което води Плимът, Уикъмб, Астън Вила, Дарби Каунти, КПР, Макаби Ахи Назарет, ФК Кайрат, Ченайин, а през сезон 2010/2011 е ментор на някогашния български национал Димитър Макриев в израелски Ашдод.

34-годишният Драгош Фирцулеску стартира футболната си кариера в Румъния, а през последните години играе в България за Берое, Дунав Русе, Славия и Добруджа. След придобиване на треньорски УЕФА " С " лиценз Фирцулеску е помощник-треньор на третодивизионния Локомотив Русе и треньор на родените през 2012 и 2013 година в детско-юношеската школа към клуба.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР