Бившият кмет на столичния район Младост Десислава Иванчева, която беше

...
Бившият кмет на столичния район Младост Десислава Иванчева, която беше
Коментари Харесай

Иванчева: Бюджетът за кампанията ми е от граждани. Ще се борим докрай

Бившият кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева, която беше наказана на 20 години затвор, тази заран даде изявление за bTV от вкъщи си, където е под арест. 

И на втора инстанция евентуално ще бъдем наказани, може би ще се понижи присъдата от 20 на 10 години, предвижда Иванчева. Снощи тя беше пусната под домакински арест и стартира да води предизборна акция за евродепутат.

" Трябва да се направи смяна, желаех смяна в Закона за строителството, само че се пробваха да ни " сготвят " и да ни пратят в пандиза ”, изясни Иванчева, която още един път сподели, че е уверена, че е почтена. Запитана какъв е бюджетът на предизборната ѝ акция, уточни, че е дребен - " към 2000 лв. има на този стадий и това са пари от доста жители, които са дарили дребни суми ". Тя сподели, че точната сума не е ясна, тъй като завръщайки се е обърнала внимание първо на писмата, детските рисунки и другите прочувствени свидетелства за поддръжка. Очаква във връзка с акцията да работи ексцентрично (тъй като е под домакински арест) и евентуално няма различен случай в евроизборите като нейния. 

Бившият кмет на " Младост "  е самостоятелен претендент за евродепутат.

Във връзка със цената на акцията си тя съобщи, че  " не е значимо да има билбордове ", " а хората да ни имат вяра ".

Европа е осведомена с нашия случай, Америка също, тази принуда по отношение на нас е за заплашване на хората, счита претендентът за евродепутат.

Десислава Иванчева заяви, че е сменила юриста си Марин Марковски, само че адвокатската фирма му е направила каквото може на първа инстанция. Николай Хаджигенов е новият ѝ юрист. По думите ѝ той гледа на процеса като на идея.

Ще се борим до дъно, тъй като сме почтени, съобщи Иванчева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР