Бившият кмет на столичния район Младост“ Десислава Иванчева и нейната

...
Бившият кмет на столичния район Младост“ Десислава Иванчева и нейната
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова излязоха от ареста

Бившият кмет на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха освободени от следствения арест на улица „ Майор Векилски “, след което бяха откарани от полицията по домовете им, където ще останат под домакински арест.
Около час по-рано от следствения арест беше освободен и Петко Дюлгеров, който също беше откаран от полицията в дома му, където ще остане под домакински арест, заяви Българска национална телевизия.

Тримата бяха арестувани през април по обвиняване за рушвет, а през днешния ден за първи път излизат от ареста след няколко опита на юристите им пред съда.

Излизането от ареста е станало с коли на 7-мо Районно полицейско ръководство. След като бъдат регистрирани в полицейското ръководство, двете ще бъдат откарани на адресите, на които са декларирали пред Специализирания углавен съд, че ще изтърпяват домашния си арест. Малко преди тях от ареста е бил освободен и третият обвиняем в корупционната спекулация в столичната община " Младост " - Петко Дюлгеров. Дали мярката им за неотклонение „ домакински арест “ ще бъде доказана от Апелативния профилиран съд, ще стане ясно след почивните дни.

От правосъдното министерство оповестиха, че са уведомили спецсъда за невъзможността към този момент на Иванчева, Петрова и Дюлгеров да бъдат поставени електронни гривни, тъй като те към момента са в тестов интервал и не се ползват върху подсъдими и обвинени.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР