Бившият кмет на Сопот опроверга твърденията на сегашното ръководство на

...
Бившият кмет на Сопот опроверга твърденията на сегашното ръководство на
Коментари Харесай

Бившият кмет на Сопот Тодор Личев с опровержение за големите дългове на общината

Бившият кмет на Сопот опроверга изказванията на настоящето управление на Общината, че са наследили 11,7 милиона лв. задължения. Веселин Личев акцентира, че към този момент е сезирал организацията за държавна финансова ревизия и прокуратурата за серия финансови нередности на новата власт.

Сопот

Той уточни, че счете палата е заверила с запаса доклада на общината за осъществяване на бюджета за 2016-а, което по думите му значи, че са засечени огромни нарушавания. Веселин Личев сподели документи, съгласно които неизплатените средства при започване на декември са били 5,1 милиона лв..
Веселин Личев: " Те включват сумите по привършване на плановете, това което министерствата ще даде на общината за привършване на европроектите. Включват 400 хиляди лв. отговорности по непорочност за чистенето на ВМЗ и 70 хиляди лв. в локалните доходи. С целеви средства на едно министерство е плащано на друго, това се серия от нарушавания, над 9 нарушавания сме установили при разплащането. По всеки план има задатък, не върнаха задатъците и те осъществиха обвързване в размер на 5,2 милиона лв.. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР