Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров, който е в

...
Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров, който е в
Коментари Харесай

Стилиян Петров: С няколко стъпки пред БФС сме, няма какво да ни откаже, въпрос на време е

Бившият капитан на националния тим Стилиян Петров, който е в екипа на Димитър Бербатов, приказва за миналия конгрес и по всички настоящи тематики в родния футбол.

" Жалкото и тъжното е, че когато растяхме и се формирахме като футболисти, ние имахме за идоли българи - Данчо Лечков, Емил Костадинов, Боби Михайлов и още доста други. Но загатвам тези имена, тъй като това са хората, които сега са част от БФС. За страдание те не помниха доста от дълго време какъв брой е значимо младите ни футболисти да имат за идоли българи. С техните дейности, метод на работа и най-много връзка, демонстрират, че са достигнали дъното, което е мъчително освен за нас, а за всички, които милеят за българския спорт ", сподели Стилиян в изявление за в. " Тема спорт ".
свързани новини2256на 17.11.2021
" Разбира се, че в случай че имаше балотаж, щяхме да го спечелим. Те чакаха, че ще стане като на предходните конгреси и ще бият със 150-200 гласа. Взеха доста мъдро решение - да протакат и да проточват. Те знаеха, че в случай че имаше балотаж, приключваха още тогава. Те в никакъв случай не се бяха изправяли против подобен екип, който беше квалифициран и е подготвен да води битката до дъно в името на обещанията и уговорките, които е дал пред клубовете.

Няма какво да ни откаже. Знаехме какво да чакаме. Ние сме няколко стъпки напред пред и това, което вършим се вижда от клубовете. Въпрос на време е. Те дадоха обещания, само че месец след конгреса нищо не е спазено. Ние няма да работим като тях - с обяди, с предоставяне на спортни екипи, топки и мрежи. Това е най-нормалното нещо и не трябва да се приема като актив, а те се бият в гърдите с това ", добави Стенли.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР