Бившият капитан на националния отбор по футбол на Германия Мануел

...
Бившият капитан на националния отбор по футбол на Германия Мануел
Коментари Харесай

Мануел Нойер потвърди, че ще пропусне двата мача на Германия през ноември

Бившият капитан на националния тим по футбол на Германия Мануел Нойер ще би трябвало да изчака още преди още веднъж да облече екипа на Бундестима.

Това показа самият той по време на конференцията преди утрешния дуел на неговия клубен Байерн Мюнхен в Шампионската лига вкъщи против Галатасарай.

Опитният вратар разкри, че е в непрестанна връзка със селекционера Юлиан Нагелсман, с който са решили, че му е належащо още време за отмора.

" Говорим си с Юлиан (б. а. - селекционера Нагелсман) отдавна. Отново се чухме след мача в Дортмунд. Няма да бъда в тима, нуждая се от още време и тези мачове идват доста рано ", разяснява международният първенец с Маншафта от 2014-а година.

" Има време да заздравят раните ми. Говорихме намерено и аз ще дам всичко, с цел да се върна идната година. Всичко за мен в този момент е бонус. Но аз съм упорит. Ще се опитам да играя, да бъда постоянно на терена ", добави Мануел Нойер.

В момента задачата пред 37-годишния немски пазач е да бъде в състава за домакинското Евро 2024, което ще се организира в интервала 14 юни - 14 юли следващата година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР