Бившият капитан на националния отбор по футбол – Стилиян Петров,

...
Бившият капитан на националния отбор по футбол – Стилиян Петров,
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Лошото е отминало, доброто е вече тук

Бившият капитан на националния тим по футбол – Стилиян Петров, показа своите усещания от „ Мача на вярата “, в който български и родни звезди се сплотиха в благородна идея. Събитието се състоя точно на Деня на съединението на България – 6 септември.

„ Един доста сложен миг. Не знаех действително по какъв начин ще отвръщам при конфликта с този прочувствен миг. Не знаех, че ще се извършва и „ You’ll Never Walk Alone “. Хвана м малко неопитен и сълзите потеглят. Нещо, което имах шанса да направя бе да се сбогувам с българската аудитория за една невероятна идея, която дава вяра на всички други. Но тогава идва прочувствен и сложен миг, в който ставаш уязвим сълзите потеглят и просто няма по какъв начин да ги контролираш. Бях горделив, че съм българин, тъй като всичките световноизвестни звезди, които пристигнаха да забавляват хората и бяха част от това събитие, тази идея, бяха очаровани от всички към трибуните, от топлото отношение на почитателите към всички тях. Но единствено тогава може да схванеш какъв брой мощни сме ние българите и какъв брой е значимо да популяризираме България по най-хубавия метод в другите страни по целия свят “, съобщи Стенли в предаването „ На кафе “ по NOVA.

„ Много е значимо да има смели. Нашата просвета от време на време е напълно друга, тези дела не се одобряват по най-хубавия метод някой път. Доста хора са разочаровани от системата или от тежкия метод на живот. Тогава добротата отива на назад във времето. Аз постоянно съм го казвал, че може би това е задача, която аз и моята брачна половинка, през всичко, което преминахме като състезател и живота, ни дава храброст и да даваме тенденция и позитивност на други хора да продължат тази задача. Една задача би трябвало да бъде непрекъсната и да показваш, че се бориш за едно нещо във всеки един миг. Може би това го демонстрираме в последните 11 години, откакто беше моята борба “.

Какво му сподели Христо Стоичков по време на „ Мача на вярата “ и ще предстоят ли сходни начинания в бъдеще, гледайте отговорите на Стилиян Петров във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР