Бившият капитан на националния отбор на Англия Дейвид Бекъм определи

...
Бившият капитан на националния отбор на Англия Дейвид Бекъм определи
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм: Най-лошото чувство винаги е събуждането в деня след отпадането от голям турнир

Бившият капитан на националния тим на Англия Дейвид Бекъм дефинира нападателя Хари Кейн като същински водач, макар пропуща му от дузпа против Франция, който коства провалянето с 1:2 на четвъртфиналите на международното състезание в Катар.

Кейн към този момент бе вкарал една дузпа в мача, когато в 84-тата минута прати топката над вратата на Юго Лорис от бялата точка и пропусна да възвърне равенството.

Самият Бекъм е изцяло наясно какво значи отчаяние на международно състезание, откакто през 1998 година получи червен картон в осминафинала с Аржентина, който англичаните изгубиха с дузпи. След случая Бекъм дълго време беше подложен на критика от почитатели и медии, само че в този момент той желае англичаните да застанат зад сегашния капитан на националния тим.
 Хари Кейн пое отговорността за отпадането на Англия
Хари Кейн пое отговорността за отпадането на Англия

Нощта е в действителност сложна за понасяне, споделя таранът

" Изисква се да бъдеш същински водач, с цел да поемеш отговорност в подобен миг и тъкмо това направи нашият капитан Кейн ", написа Бекъм в профила си в Инстаграм.

" Нашите момчета ще продължат да порастват. Най-лошото възприятие постоянно е събуждането в деня след отпадането от огромен шампионат, само че играчите, мениджърът Гарет Саугейт, екипът му и почитателите могат да бъдат удовлетворени от това, което сподели този тим. Следващият път краят ще бъде различен. Ние си тръгваме с високо вдигнати глави ", приключи някогашният състезател на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан и Пари Сен Жермен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР