Бившият кандидат за депутат оказал яростна съпротива и дори успял

...
Бившият кандидат за депутат оказал яростна съпротива и дори успял
Коментари Харесай

МВР за оплакалия се от полицейско насилие Виктор Иванов: Беше пиян, канеше се да пуши трева

Бившият претендент за народен представител оказал гневна опозиция и даже съумял да ухапе по крайници единия от служителите на реда

 

Бившият претендент за народен представител Виктор Иванов, който се оплака от полицейско принуждение във фейсбук е бил в нетрезво положение, на всеослушание е споделил, че има марихуана и ще я изпуши у дома. Това е предизвикало инспекцията на униформените от 4 районно ръководство пред НДК, обясниха на брифинг от полицията.

 

Бившият кандидат-депутат се оплака от полицейско принуждение във фейсбук профила си. По описа му той е бил арестуван при инспекция на униформените до НДК. Поискал е служителите на реда да се легитимират и да му кажат за какво желаят да го ревизират, само че те отказали, а след това повикали подкрепление, с цел да го отведат в районното.


Разказът му е съпроводен с видеоклип на негов другар, на който се вижда по какъв начин служител на реда избутва на пътното платно един от компанията, който пада на асфалта.

 

От 4 районно управление (на МВР) обясниха на брифинг пред медиите, че в неделя малко след среднощ в градинката сред булевардите „ Черни връх " и „ Христо и Евлоги Георгиеви ", автопатрул обхождал региона. Тогава са засечени Иванов и двамата му другари. Говорили на всеослушание, а Иванов обяснявал, че носи трева в себе си. Полицаите решили да ревизират персоналните им карти. Казали му, че ще създадат обиск.

 

Според Министерство на вътрешните работи Иванов реагирал с експанзия и засегнатост към униформените.

Сложили му белезници, само че той отказал да се качи в патрулката. Оказал гневна опозиция и даже съумял да ухапе по крайници единия от служителите на реда. На място са изпратени спомагателни екипи благодарение на които мъжът е отведен в районното ръководство. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

Началникът на Четвърто РУ-СДВР комисар Кристиян Тонев прецизира, че според българското законодателство на всеки жител може да бъде осъществена полицейска инспекция, както и такава за определяне на неразрешени субстанции и предмети у него. Назначена е инспекция за дейностите на полицейските чиновници

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР