Бившият израелски премиер Ехуд Барак атакува действащия си колега Бенямин

...
Бившият израелски премиер Ехуд Барак атакува действащия си колега Бенямин
Коментари Харесай

Ехуд Барак: Нетаняху е готов да рискува живота на заложниците, за да изглежда силен

Бившият израелски министър председател Ехуд Барак нападна настоящия си сътрудник Бенямин Нетаняху в изявление за армейското радио, заявявайки, че министър председателят е подготвен да рискува живота на заложниците, държани от терористичните групи в Газа от 7 октомври, в случай че това ще е от изгода за неговия имидж.

„ За Нетаняху е по-важно да наподобява мощен, в сравнение с да подписа сделка; той е подготвен да рискува живота на заложниците “ , споделя Барак в радио изявление.

Коментарите идват на фона на известията, че ново съглашение за освобождение на заложници с " Хамас " може да бъде постижимо, откакто израелска делегация от висши чиновници по сигурността се върна в събота от договаряния в Париж.

Барак също приканва за митинги против държавното управление, откакто протестиращи се сблъскаха с полицията на протест против Нетаняху в Тел Авив нощес.

„ Имаме потребност от 30 000 жители, които са пред Кнесета на палатки в продължение на три седмици, денонощно. Когато страната бъде затворена, Нетаняху ще разбере, че времето му е изтекло и че няма доверие в него “, споделя той. 

Видеото е архивно: Нетаняху отхвърли предложенията за преустановяване на огъня в Ивицата Газа
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР