Бившият изпълнителен директор на Левски и Локомотив (Пловдив) Павел Колев

...
Бившият изпълнителен директор на Левски и Локомотив (Пловдив) Павел Колев
Коментари Харесай

Павел Колев: Левски - ЦСКА не трябваше да се играе

Бившият изпълнителен шеф на Левски и Локомотив (Пловдив) Павел Колев разяснява ексцесиите по трибуните по време на вчерашното дерби сред " сините " и ЦСКА. Той съобщи, че на никое място в Европа, при тези условия, мачът нямаше да стартира

" Проблемът с защитата не е нов, датира от 20 години. Скоро не виждам и предпочитание да бъде решен. Докато няма непоклатимост в страната, доста мъчно може да бъде решен. Много, доста от дълго време полицията отхвърля да влезе на стадиона. Стюардите, които пазят агитките, са част от частни охранителни компании.

Доста сериозен проблем е, че мачът стартира - и освен, че стартира, само че се и доигра. Тази седмица съм пратеник на дуел от Лига на конференциите и там този мач нямаше по какъв начин да стартира. По ред аргументи - една от тях е, че нямаше никакви пътеходи. Пътеките би трябвало да бъдат свободни, с цел да има свободно придвижване на хора.

Нещата са елементарни - би трябвало да има на стадиона турникети на входовете, да се следи какъв брой души влизат и от кой всички входове. Полицията би трябвало да има достъп до този програмен продукт. Седалките и редовете би трябвало да бъдат номерирани. И на трето място - би трябвало да се продават билети против документ за идентичност.

И влизането на стадиона да става с подобен документ. Камери за наблюдаване, които по опция да работят. И закони, които да постановат лични санкции на причинителите на сходни действия ", показа Колев пред " бТВ ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР