Бившият изпълнителен директор на Ботев Даниел Серехидо отправи трогателни думи

...
Бившият изпълнителен директор на Ботев Даниел Серехидо отправи трогателни думи
Коментари Харесай

Бивш шеф на Ботев с трогателни думи за жълто-черната общност

Бившият изпълнителен шеф на Ботев Даниел Серехидо насочи трогателни думи към жълто-черната общественост и направи забавна равносметка за 2021 година Серехидо мистериозно напусна Коматево в края на септември и повлече крайник за още две непредвидени оставки. След него си потеглиха най-близките на старши треньора Азрудин Валентич - Тимур Дагуев и Кристиан Тиритиело.

Испанецът, който несъмнено се отличаваше с образование и разсъдък измежду останалите си сътрудници в Ефбет лига, сподели че таи единствено хубави усеща за престоя си при канарчетата.

" С настъпването на Коледа би трябвало да кажа, че 2021 беше добра и по едно и също време сложна година. Просто синтезирам, да не омръзвам никого с мислите си: Научих доста за футболa, много разнообразни неща от това, което знаех. Научих доста от хората към мен и имах опцията да се срещна с невероятни характери, всеки от тях друг и забавен. Намерих доста нови другари и малко нови врагове. Много разбрах по какъв начин работи системата и какво би трябвало да се промени. Трудна и добра, както загатнах. Определено съм по-добър човек и управител, в сравнение с при започване на годината.



Но, това, което постоянно ще помня 2021 като годината, в която станах част от тима на Ботев Пловдив и желая да благодаря на всеки един, който направи това допустимо, на почитателите, на играчите от всички категории - изключително на тези в академията - и на хората, които са работили за клуба под мое ръководство. Вътре или извън, аз постоянно ще бъда част от Ботев и Ботев постоянно ще бъде част от мен.

Благодаря и радостна Коледа! ", написа Серехидо на профила си във Facebook и посочи, че няма връзка и не знае кое е красивото момиче на фотографията.
Свързани вести Ново 20 в Ботев: Директорът Сереидо не подал оставка Изпратиха прочувствено Даниел Серехидо от Ботев Сереидо разкри шокиращи заплати в Ботев, има играчи с по 180 000 евро годишно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР