Бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който бе хоспитализиран заради кардиологични

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който бе хоспитализиран заради кардиологични
Коментари Харесай

Берлускони ще остане в болница няколко дни

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони, който бе приет в болница поради кардиологични проблеми, ще остане в болница няколко дни, съобщи италианската новинарска организация АНСА.

86 годишният Берлускони имаше недоволства от затруднено дишане. Той беше признат в миланската болница " Сан Рафаеле " тази заран. Няма изнесени данни за положението му. Неговият персонален доктор Алберто Дзангрило, който е шеф на отделението по упойка и на интензивното поделение в болничното заведение, ще даде брифинг на следващия ден или в петък.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Министър-председателката на Италия Джорджа Мелони пожела на Берлускони бързо възобновяване и написа в Туитър " Forza Berlusconi ".

Много политици изпратиха известия за бързо излекуване на медийния магнат, който е с изкуствена аортна клапа от 2016 година

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР