Бившият италиански премиер и лидер на партията Напред Италия Силвио

...
Бившият италиански премиер и лидер на партията Напред Италия Силвио
Коментари Харесай

Берлускони и съпругата му си търсят къща с бомбоубежище в случай на ядрена война

Бившият италиански министър председател и водач на партията " Напред Италия " Силвио Берлускони стартира да търси къща с бомбоубежище при положение на нуклеарна война, дружно с 33-годишната си брачна половинка Марта Фашина.  

Двойката се опасява, че рискът от нуклеарна борба към момента съществува в актуалния свят, тъй че те взеха решение да стартират да се приготвят авансово, заяви италианският вестник " La Stampa ". Освен това в резиденцията му е направен лист с хора, които ще бъдат " избавени при положение на нуклеарен апокалипсис ".

Инициатор за закупуването на къща с бункер е брачната половинка на политика Марта Фашина, защото тя е уверена, че рано или късно това ще се случи и това ще разреши „ да се избяга от нуклеарна вълна, която може да възникне заради атаката в Англия. "

Заслужава да се означи, че намирането на подобаващ неподвижен парцел се оказа много съществено предизвикателство. Има къщи с навеси покрай вила Силвио Берлускони в региона на Милано, само че те са дребни. Алтернатива би била да построите лично бомбоубежище.

Войната в Украйна също повлия на безпокойството на италианската двойка. Руският президент Владимир Путин, който поддържа положителни връзки с Берлускони, неведнъж заплашваше да удари центъра за взимане на решения в Киев, само че това би провокирало ответна офанзива от Запада. В същото време американското разузнаване е уверено, че към момента няма данни за подготовката на Кремъл за потребление на нуклеарно оръжие.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР