Бившият италиански национал Марио Балотели ще изиграе първия си мач

...
Бившият италиански национал Марио Балотели ще изиграе първия си мач
Коментари Харесай

Балотели е готов за дебют

Бившият италиански национал Марио Балотели ще изиграе първия си мач с екипа на Монца. Това ще се случи в утрешното посещение на Салернитана. 30-годишният нападател подписа с отбора от Серия " Б " при започване на декември, само че досега въобще не попадаше в групата.

Балотели се е подложил на прецизна диета и е свалил 5 кг за 20 дни. Според медиите в Италия, СуперМарио е изпращал всяка заран фотоси на шефа Адриано Галиани, с които е илюстрирал, че всичко върви по проект и бързо отслабва.
" Надяваме се Балотели да има прекрасен престой в Монца, както беше в Милан през сезон 2012/13. Той се нуждае от време, тъй като не е играл формален мач от март, само че работи съществено, смъква килограми и намялява % телесни мазнини в тялото си. Скоро ще е във форма. Гледайки го на тренировки, човек незабавно вижда класата му и си споделя, че Марио трябваше да реализира повече в кариерата си. Жалко, че пропусна толкоз години ", разяснява Галиани.

Балотели за последно игра в Бреша, само че беше освободен през юни. Мачът против водача Салернитана е доста значим за Монца, който при победа ще се приближи на 3 точки от върха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР