Бившият испански крал Хуан Карлос, абдикирал през 2014 г., се

...
Бившият испански крал Хуан Карлос, абдикирал през 2014 г., се
Коментари Харесай

Хуан Карлос е отлетял с частен самолет за ОАЕ

Бившият испански крал Хуан Карлос, абдикирал през 2014 година, се намира сега в Обединените арабски емирства, заяви испанският вестник " А Бе Се ".
Изданието твърди, че бившият монарх е отпътувал в понеделник с частен аероплан от град Виго в Галисия. Самолетът, пътуващ от Париж за Абу Даби, е направил междинно кацане във Виго, за да качи Хуан Карлос, четирима охранители и още един човек.

След идването си в Абу Даби Хуан Карлос е бил откаран с хеликоптер в един от най-скъпите хотели в света - " Емирейтс Палас ". Гостът е отседнал в президентския апартамент,  в който нощувката коства към 11 000 евро. Засега не е напускал хотелския комплекс заради жегите в Абу Даби. С оглед законите в страната на процедура няма шансове папараци да изненадат Хуан Карлос, разяснява " А Бе Се ", като допуска, че някогашният монарх може да се реалокира в Доминиканската република, където негов другар има хотел.

Преди дни испански медии оповестиха, че някогашният монарх е отпътувал от Испания за Доминиканската република. Миграционната работа на тази страна обаче съобщи, че последното посещаване на Хуан Карлос там е било преди месеци - от 28 февруари до 2 март. 

 

Източник: Днес.бг
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР