Бившият инспектор на ООН за наблюдение на ликвидирането на иракските

...
Бившият инспектор на ООН за наблюдение на ликвидирането на иракските
Коментари Харесай

Кадиров: Бившият офицер от морското разузнаване на САЩ Скот Ритър посети Грозни

Бившият контрольор на Организация на обединените нации за наблюдаване на ликвидирането на иракските оръжия за всеобщо заличаване Скот Ритър, който преди този момент е служил в разузнаването в Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати, посети Грозни. На него му беше проведена обиколка на съветския университет за специфични сили, заяви ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров в канала си в Telegram.

„ Делегация, водена от американски боен специалист, някогашен морски пехотинец и офицер от разузнаването на въоръжените сили на Съединени американски щати Скот Ритър, дойде в Грозни “, написа Кадров.

На летището в Грозни гостите бяха посрещнати от министъра на националната политика, външните връзки, печата и информацията на Чечня Ахмед Дудаев.

" На първо място Скот Ритър посети Руския университет за специфични сили, където  го чакаше ръководителят на Народното събрание на Чеченската република Магомед Даудов. По време на неналожителен диалог те разискаха обстановката в света и специфични военна интервенция в Украйна Скот Ритър е необятно прочут с поредната си рецензия на външната политика на Съединени американски щати, както и на дейностите на украинската страна “, написа Кадиров. Гостите стреляха с огнестрелно оръжие на полигона на университета.

Ръководителят на района добави, че гостите са посетили аеродинамичния комплекс Goodsky, където са тествали най-големия аеродинамичен тунел в Европа благодарение на инструктори. Крайната точка на визитата на делегацията беше посещаване на най-голямата джамия в Европа „ Гордостта на мюсюлманите “ в град Шали.

Споделяйки усещанията си от визитата си в района, Ритер означи, че бойците от Чечения имат „ отлична известност “.

" Те са известни със своята храброст и увереност и, за благополучие, не ги срещнах в борба и се надявам, че в никакъв случай няма да усещам всички качества, които демонстрират в борба. Голяма чест е да се срещна с чеченски бойци и е доста забавно с цел да гледате тренировките им “, сподели Ритър във видео в канала на Кадиров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР