Бившият играч на Челси - Вилиан, се завърна на “Стамфорд

...
Бившият играч на Челси - Вилиан, се завърна на “Стамфорд
Коментари Харесай

Вилиан с емоционален коментар при завръщането си “Стамфорд Бридж”

Бившият състезател на Челси - Вилиан, се завърна на “Стамфорд Бридж ” при гостуването на сегашния си тим - Фулъм, в срещата сред двата лондонски тима от 22-ия кръг на Премиър лийг, приключила при нулево тъждество. Бразилският халф стартира като титуляр и игра до 75-ата минута, когато бе сменен от Хари Уилсън. Бившият състезател на “сините ” направи прочувствен коментар след края на срещата.

„ Беше доста значима вечер. Играхме добре. Може би заслужавахме малко повече, само че и една точка е нещо ужасно. Трудно е да се играе против Челси, тъй като те са доста добър тим. За мен това беше специфичен мач - съумях да се върна на “Стамфорд Бридж ”. Прекарах 7 години тук и бях доста благополучен. Но в този момент съм благополучен и във Фулъм. Трябва да продължим да се движим в същия дух. Има какво да подобрим. Феновете на Челси ме посрещнаха добре. Много ги почитам. Беше необикновено “, сподели Вилиан, представен от BBC.

С равенството Фулъм записа трети следващ мач без следващ мач, само че клубът към момента е на шесто място с 32 точки и има действителен късмет за класиране в европейските клубни шампионати през идващия сезон.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР